Zavod za prostorsko, komunalno in stanovanjsko urejanje Grosuplje d.o.o.

Taborska cesta 3
1290 Grosuplje

T: 01 7810 320
F: 01 7810 334
E: zpksu@siol.net

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Zavod za prostorsko, komunalno in stanovanjsko urejanje Grosuplje d.o.o. se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani demo3.spletnestrani.com ali na kakršenkoli drugi način ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.


Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.


Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.


Spletne strani zpksu.si uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.


Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani demo3.spletnestrani.com so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Zavod za prostorsko, komunalno in stanovanjsko urejanje Grosuplje d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.


Pravtako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.


V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Zavod za prostorsko, komunalno in stanovanjsko urejanje Grosuplje d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2007 Zavod za prostorsko, komunalno in stanovanjsko urejanje Grosuplje d.o.o. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani zpksu.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.


Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja Zavod za prostorsko, komunalno in stanovanjsko urejanje Grosuplje d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. 
Če se z namestitvijo strinjate, kliknite »Strinjam se«.